Betekent voor het verhogen van de Penis Cream Vacuum Pump Extender om het lid te vergroten

De vagina van de vrouwen is zodanig gerangschikt dat de zenuwuiteinden zich vooral in het eerste derde deel van de ingang gericht, omdat de natuur nog steeds vrouwen voor de bevalling bereidde, en als de vagina gevoelig was in het volume, zou de generatie ondraaglijk AGONIA zijn geworden. En dit betekent dat om het plezier van zijn dame te leveren, het nodig is om voldoende bescheiden waardigheid te hebben. Een lid van meer dan 20 cm lang levert meer problemen dan genoegens, hier en de constante verwondingen van de baarmoeder, en van de geneugten van anale seks zullen natuurlijk moeten weigeren. Wat de tegenovergestelde situatie betreft, wordt slechts een lid van minder dan 8 cm in een opgerichte toestand beschouwd als een afwijking van de norm.

MyThe nummer 2. Lid kan “uitrekken”

Als de primitieve stammen de oren en de lippen nog steeds vertragen, dan, natuurlijk, niemand stoort om iets dergelijks te doen op ons lid. Vanuit een fysiologisch oogpunt is dit absolute onzin, dus het is niet nodig om ongeschoolde wilden te zijn en een functionerend lichaam in inactieve spaghetti te maken. De enige manier waarop “Pullback” kan helpen als het in een opgerichte toestand wordt uitgevoerd binnen 20 minuten elke dag gedurende enkele maanden, dankzij welke de CORN-instanties van een lid intensiever zullen zijn met bloed, en de lengte

https://www.visitgranollers.com/ca/coneix-granollers/historia/

kan toenemen met 1- 1,5 cm. Maar hetzelfde effect kan worden bereikt als u een normaal frequent seksleven leidt – en deze methode heeft de voorkeur dan iets uit te trekken. Je moet niet naar Taoic-technieken luisteren, zeggend dat het nodig is om een ​​erectie te houden met de hulp van sleepboten en andere technieken gedurende enkele uren – dit negatief beïnvloedt de bloedbaan en kan een bron van stagnerende verschijnselen zijn, die uiteindelijk naar de dokter wikkelen. De effectiviteit van allerlei meditatieve methoden maakt het ook wenst het beste, en als de lengte en zal toenemen, dan alleen in uw fantasieën.

Op dit moment is er een enkele daadwerkelijke methode om een ​​lid te verlengen, maar het impliceert chirurgische interventie en voldoende vloeistof in uitvoering – “Mobilisatie”. Zoals je begrijpt, bestaat het lichaam dat iedereen liever het meten, niet op zichzelf, maar gehecht aan het mannelijke lichaam met behulp van een speciale driehoekige bundel tot het schaambeen. Vanwege de kruising van dit ligament wordt de term voor het eerst bewegen en later uittrekken met de hulp van een speciale inrichting, iets vergelijkbaars met Elizarov’s erectiepil cialis kopen Apparatus. Om het maximale resultaat te bereiken, moet u deze eenheid elke dag gedurende zes maanden 10-12 uur dragen. In 80% van de gevallen, verlenging van 3 cm. Vooral koppige karakters kunnen 5 cm bereiken. De diameter blijft hetzelfde, en de toename treedt op vanwege het volume van het lichaam binnen.

Mythe nummer 3. Lid kan dikker zijn met speciale oefeningen

Wat betreft de methoden van toenemende diameter, werden hier verschillende manieren uitgevonden, maar hun effectiviteit is anders. De eerste manier is om vetweefsel van de plaatsen te transplanteren waar het overschot is, op de plaats waar het nadeel is, dat wil zeggen,. Efficiëntie is extreem laag, want als de vetcellen ophouden extra stroom te ontvangen, worden ze zeer snel geabsorbeerd en zal het mogelijk zijn om te genieten van het langverwachte volume. De tweede manier is om siliconen te downloaden in plaats van vet. Het eerste moment van verandering zal de gelukkige eigenaar, maar in de loop van de tijd, onder de werking van de zwaartekracht, gel stenken op de grond en zal een bron van problemen worden. Omdat het problematisch zal zijn om het hoofd bloot te leggen, zal het de vorming van fimose of balanopostitis veroorzaken. Derdeweg – gebruik meer massief polymeer in plaats van siliconen. Slag Now Niets zal zijn, maar er is een echte kans om een ​​lid te breken, of eerder een polymeer-inzetstuk, in het gebruiksproces en de levende weefsels van het lichaam. Vierdeweg – de introductie van zelfleer, bijvoorbeeld, van schouders of rug. Als de huid wordt geïmplanteerd zonder spieren en schepen, in de loop van de tijd is het verdunnen, omdat het niet eten kan krijgen, maar als de transplantatie wordt uitgevoerd met een stuk spier en het bloedsysteem, is het mogelijk dat het zorgt voor voedsel, maar ook blijft het risico dat de huid mogelijk niet wordt behandeld. Wat betreft de introductie van vreemde voorwerpen, vaseline, ballen en andere “sieraden”, het is altijd hetzelfde – op de chirurgafel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *