Het is handig om seks te hebben voor het slapen gaan, om een ​​of andere reden hebben wetenschappers bewezen

Toon dit artikel door een meisje – en al haar “ik ben moe vandaag” en “Ik zal vuilnis verwijderen” als een hand.

Ten slotte verscheen er een overtuigende wetenschappelijke bevestiging aan wat we hadden ervaren, volledige avonturen en gevaren: seks voor het slapen gaan niet alleen, maar ook nuttig! Dit, geen spijt van de stethoscoop, bewees Dr. Michelle Lastell van de Australische Universiteit van Queensland.

Door de kwesties van 460 vrijwilligers te stellen op 18-75 jaar,

kwam hij erachter waar ze zich bezighoudt voordat hij in het Koninkrijk Morpheus diende, en hoe snel ze slapen. Het bleek dus dat 64% van de experimentele dromers vertelde dat in die nachten toen ze vol seks waren, compleet met orgasme, ze sliepen als gedood. Bovendien wordt dit verbazingwekkende patroon waargenomen, zelfs in degenen die iemand anders de voorkeur heeft aan de voorkeur aan een bewezen, bekende partner – zelf (onder degenen die ongetrouwde zelfvoldoening uitten, het percentage van gemakkelijk te slapen hieronder in de gaten de VS zelf en hebben onder de aandacht van de partner gebracht).

Dit is hoe deze verleidelijke interrelatie van de wetenschap uitlegt. Het feit is dat seks de productie in je lichaam “biochemische cocktail” stimuleert met een verhoogde inhoud van hydonnen van oxytocine en prolactin, die je in een zoete naga rijden en ontspannen. Bovendien, tijdens seks (goede seks, ontdekken we de wijsvinger!) Deelnemers zijn op de een of andere manier onderschreven om na te denken over de hoofden-kannibalen, de val van de bbp-groei, boetes voor parkeren en andere dagelijkse tegenslagen, die ook vol is met een schok in de staat van interne rust.

Nu u weet hoe u kunt besparen op slapende pillen en antidepressiva, investeert moedig in antibiotica voor het geslacht van het persende bed, en dan van het meisje dat in uw gastvrije bed keek, hoor je geen enkele artistieke huilen, maar alleen dankbaar gezond Embrying and Spannend Snurken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *